Zajednica poduzetnika i obrtnika održala prvi sastanak

Četvrtak, 20 Listopad 2022 18:53

Zajednica poduzetnika i obrtnika održala prvi sastanak

 

KOPRIVNICA - Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a Koprivničko-križevačke županije održala je u srijedu, 19. listopada 2022. godine prvi sastanak, koji je vodila predsjednica Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Ljiljana Šapina.

Prvom sastanku nazočio je i potpredsjednik Županijske organizacije HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Damir Felak. Potpredsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Damir Felak, u svoje osobno ime i u ime predsjednika ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Darka Sobote te članova ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije, pozdravio je članove i članice Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Koprivničko-križevačke županije i zaželio im puno uspjeha u budućem radu. Felak je podsjetio članove i članice na posljednji paket mjera Vlade RH, usmjeren i na građane i na institucije, ali isto tako i na poduzetnike i obrtnike, kako bi im se olakšala ova situacija, prvenstveno s cijenama energenata te tržišnim kretanjima. Tom prilikom potpredsjednik Felak još je jednom pozdravio brojne odluke koje ova Vlada na čelu s predsjednikom Andrejom Plenkovićem donosi na dobrobit svih građana. 

Predsjednica Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Ljiljana Šapina upoznala je članove Zajednice s promjenama u pravilniku Zajednice, po kojima, između ostalog, mandat čelništva Zajednice traje četiri, umjesto kao do sada, dvije godine. Predsjednica Zajednice Šapina naglasila je kako je sigurna da će Vlada na čelu s predsjednikom Plenkovićem i dalje hrabo i snažno voditi našu državu te pomagati i građanima i gospodarstvu i još jednom pokazati i dokazati sposobnost, kako bismo preprodili i ovu krizu. Od aktivnosti i planova u narednom razdoblju, predsjednica Šapina istaknula je kako će se organizirati tribina s 20 najjačih poduzetnika iz Koprivničko-križevačke županije, na koju će doći i predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Petar Šimić. 

Članovi Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a Koprivničko-križevačke županije u nastavku sastanka raspravljali su o aktualnim temama i problemima gospodarstva te dogovorili buduće aktivnosti Zajednice, a sve kako bi se povećala učinkovitost ukupnog lokalnog, ali i hrvatskog gospodarstva te su se jednoglasno usuglasili kako će predlagati rješanje za problematiku s kojom se gospodarstvenici susreću na svim razinama tržišta. 

Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko - križevačke županije

Kontakt

J. Vargovića 1/II (drugi kat)

48000 Koprivnica