Vlado Bakšaj

POTPREDSJEDNIK HDZ-A KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Vlado Bakšaj rođen je 4. siječnja 1959. godine u Zlatar Bistrici, a s obitelji živi u Općini Sokolovac, u naselju Mali Poganac, jednom od 32 naselja Općine Sokolovac. Oženjen je i otac tri kćeri. Srednjoškolskim obrazovanjem u Tehničkoj školi Zagreb stječe zvanje strojarski tehničar, a na Visokoj školi za sigurnost Zagreb stječe zvanje diplomiranog inženjera zaštite od požara i diplomiranog inženjera zaštite na radu. Završio je i poslijediplomski studij Menadžment poslovnih sustava Fakulteta organizacije i informatike Varaždin Sveučilišta Zagreb te stječe zvanje sveučilišni specijalist menadžmenta poslovnih sustava. Početkom ’80.-tih godina radi kao samostalni konstruktor grupe velikih objekata u Čeliku SPO Križevci, gdje radi 10 godina te se potom kao voditelj projektnog biroa zapošljava u Univerzalu SPO Vrbovec. 1993. godine počinje raditi u Apatovačkoj Kiselici d.o.o. na mjestu rukovoditelja proizvodnje, a 1998. godine postaje direktor društva. Na toj je dužnosti do 2002. godine, kada postaje direktorom Kalničkih voda d.d., sve do 2004. godine kada postaje rukovoditelj proizvodnje u Kalničkim vodama Bionatura d.d. Od 2010. godine rukovoditelj je održavanja i logistike u Atlantic grupi d.d. Zagreb.

Sudionik je Domovinskog rata od siječnja do srpnja 1992. godine u Hrvatskoj vojsci u 117. Brigadi te je nositelj Spomenice domovinskog rata 199.-1992.

U slobodno vrijeme voli čitati i bavi se lovstvom te se neprestano stručno usavršava i stječe nova znanja i kompetencije. Član je Hrvatske demokratske zajednice od 1991. godine.

Županijska organizacija HDZ-a Koprivničko - križevačke županije

Kontakt

J. Vargovića 1/II (drugi kat)

48000 Koprivnica